Post by tiospecsandrooxit on Feb 5, 2022 2:39:31 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више поена хак ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Зашто сервер често не ради? Поправите то.
Свиђа ми се!! То ми је омиљено, зависник сам. Најбоља игра змија!!😍😍😍🤩
Little Big Snake कैज़ुअल गेम jzp
Свиђа ми се идеја игре, али има превише ботова који играју уместо правих играча. Чини га досадним након неког времена, а не изазовом.
лепа игра, али чак и ако имам добру интернет везу, увек показују лош сигнал када почнете да играте ову игру.. Морате да покренете игру па можете да играте..
Мала велика змија је тако смешна и ја сам велики бунтовник
Свиђа ми се, али не волим судар у зид и коцкицу. Како те зид може убити? То је мој једини проблем. Проблем који ми је покварио игру. Деинсталирање за сада.
Ова игра је била одлична, али је у њеном ажурирању уништена. Змије су изашле из контроле и биле су спорије него у прошлости. Волео бих да га нисам ажурирао :/
Добра игра, али је била грешка на ауто пилоту, што би могао рећи грубо прекида игру. Самостално иде у ауто-пилоту, што вас најчешће убија.
Little Big Snake Vabaajamängud xtq
Учитавање траје толико дуго, провео сам пола сата и још увек се заглавио. Молим вас, помозите ми
Не могу да играм две игре заредом, морам да рестартујем игру сваки пут када умрем, тврди "лош циннецтион" и након изненадног поновног покретања имам одличну везу, такође заостаје када играм са пријатељима.
Превише АдСенсе-а, након надоградње траје спорије и само учитавање се учитава
Добар је, али много заостаје и има много огласа. ИМА БУКВАЛНО 30 СЕКУНДИ ОГЛАСА КОЈИ СЕ НЕ МОГУ ПРЕСКОРИТИ СВАКУ 1. ИЛИ ДРУГУ ИГРУ. Ово само показује колико је компанија јефтина. У овом тренутку то чак и није игра. То је само реклама.
Игра је добра и забавна док се не играте са пријатељима и не почне да заостаје јако лоше, али када играте без пријатеља, сасвим је у реду, ускоро треба да се поправи
Пријатно, али добијам прикривену сумњу да су огромна већина других змија само ботови; нико не користи било какву тактику као што је омотавање других змија, чини се да нико никада није користио повећање брзине које је прилично важно за игру, играчи изгледају врло лако збуњени у спиралу у смрт. Не знам, само се осећам као да је то празно искуство
Невероватна игра, али требало би да дозволите да играте ван мреже, неко време немамо приступ интернету и желели бисмо да играмо игру.
након ажурирања на верзију 2.6.35, не могу да га храним ,, Раније сам давао 5 звездица, сада дајем 2, даћу 5 звездица након поправке након поправке
Brain Out: Can you pass it? Hlavolamy ywx
Игра је одлична, морам да кажем. Али сада је пуна реклама од којих ће нам главе полудети. Захтевам од програмера игара да смање количину реклама.
Забавна је игра као да гледате некога први пут
Контроле су срање, кашњење је ужасно, покушавам да окренем, и даље идем право 5-6 секунди, ОНДА, окрећем. Нисам могао ни да избегнем да налетим на људе, или на стене због овог заостајања. Озбиљно морате да направите боље контроле за ову игру.
Заиста забавна игра за попуњавање времена
Забавно, али понављајуће, контроле су ехх, графика је добра. То је то.
Дајте играчима више сервера како би та игра постала мање дугачка....а такође би требало да постоји опција да се џојстик поправи....имам веома добру и стабилну интернет везу али не добијам добар пинг у Азији/Европи.. .ја сам из Индије мој сервер је Азија али добијам 200 пингова урадите нешто у вези тога што пре... СЛУШАЈТЕ СВОЈЕ ИГРАЧЕСС......🤦🏻♂
Ово је БИЛА НАЈБОЉА игра ИКАД... до најновијег ажурирања. Зашто је сваки бот змија на спаз режиму?! Извлачи сву забаву, тако тужно... Драго ми је што сте коначно померили мапу, али зашто сте је учинили тако малом?!
Little Big Snake कैज़ुअल गेम jzp
Оценио бих га са 5 звездица, али често добијам лошу везу. Игра чак ни не даје до знања који режим игре је онлајн или офлајн. Играчи би могли бити заведени да помисле да можда играју против људи, али они су ботови. Када постоји лоша веза, то узрокује више потешкоћа него што би требало, многе смрти.
Лаг. Превише огласа. Превише скупо.
Почињем да се заситим константног заостајања након што су игре ажуриране, већ данима не могу да уживам у игрици..ако се настави, нећу имати избора осим да откажем претплату што би била штета јер заиста сам уживао у овој игри последњих 18 месеци. заостајање је више него шала сада, можете ли је само поправити једном за свагда.. Претпостављам да су игре Бинг поново ажуриране јер уопште не могу да контролишем своју змију, молим вас, можете ли да поправите веома је заморно сваки пут када радите неке промене
Чини се да има потенцијала, али чињеница да сваки пут када изгубим и могу да гледам рекламу да повратим живот, никад нема, потпуно се замрзне. Само ако користим ВИП опцију (која захтева плаћање) ради.. Случајност? Мислим да не. Тако да морам више пута да рестартујем са главног екрана.
То је прилично забавна игра и изазива зависност, али 8,99 фунти за 10 дана ВИП-а је апсолутно смешно. Каква подвала... Да не спомињем награде у игри, за смејање. Толико се борите да добијете неке кључеве, а онда добијете... 1 рубин... лол, играћу га док се бесплатни ВИП не заврши, а затим се променим на други налог. Са задовољством бих платио ко пет за вип (стално), али не ограничено на недељу и по.
То је заиста забавна игра, волео бих да имам боље управљање змијом. СА ПОТПУНОМ КОНТРОЛОМ У ОВАКВОЈ ИГРЦИ КАО ЈЕ ВОЖЊА БЕЗ ПАУЗА... ТАКОЂЕ САМ ОПЕТОВАО ГДЕ ЈЕ ВИП СМИО ДА БУДЕ СЛОБОДАН. НИЈЕ. МОЖДА ПОГЛЕДАЈТЕ ТО...
Споро се скида
Увек сам у игрици ван мреже, испробавам своју мрежу, али не могу да уђем у онлајн игрицу, па је фрустрирајуће, поправите то
Направио сам толико налога, сви су нестали, само проблем са пријављивањем је моја гоогле пријава, ид пасс ставља све, али ипак не долази, решите мој проблем
Толико је забавно и занимљиво да волим ову игру
Сјајна игра која изазива велику зависност када ради (довољно да сам издвојио за ВИП), али сада имам више дана заредом када игра не успева да се учита (и урадио сам више ствари са своје стране као што су да проблем може бити само на другом крају). Разумем да се „ове ствари дешавају“, али када је у питању модел месечног плаћања, требало би да постоји кредит за трошкове следећег месеца, с обзиром да је то у суштини кршење уговора (тј. неуспех у пружању услуге коју плаћам).