Post by tiospecsandrooxit on Feb 5, 2022 2:48:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za vdor ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Najslabša igra vseh časov
Igra je zelo dobra, vendar prosim odstranite internetno povezavo.
Lepa igra, vendar ne morem spremeniti kože
lepo
Pangget na laro to bolok ampota
Dodaj Mode Boss Fight Well Be Fun! Prosim ali dodajte način metanja bombe!
StrikeFortressBox Acțiune eofz
Ta igra mi je zelo všeč, lahko ustvarim vozilo in prilagodim svoj lik, zato prosim, da ga prenesite
Ta igra ni bila slaba, vendar toliko napak, prosim, popravite napake, izboljšajte kakovost igre in grafika igre vstopite v več načinov
Hvala, ker ste mi dovolili
5/5 odlična igra. Grafika je dobra, ne zavzame preveč prostora in osvetli vašo napravo. Ima veliko vsebine in je res zabavno igrati takšno igro s peskovnikom, dejstvo, da je tudi igra battle royale, pa jo naredi še boljšo. Obožujem to!
Dobro. Ali lahko dodate posodobitve, kot so igralci, ki gostijo turnirje za nagrado. Lahko pa gostite tornoment. Imam veliko youtube skupnost in radi bi me videli pvp proti drugim youtuberjem. Prav tako lahko naredite tako, da se boti ne morejo pridružiti turnirjem.
Ta igra je postala grozna ... lahko jo igram. Vedno se izklopi ali igra samo dodaja..... igra je zanič
to je res zanič, prenos traja dolgo😡😡😡😡😡😡
Castle Defense 2 Diskarte nbf
Še vedno mi je všeč, vendar sovražim like….….…😒😾
Hch se pozdraviti
Všeč mi je. Zelo dobro je za otroke
Ko vstopim v avto in letalo, se spustim v prvoosebno streljanje, vendar ne nadzorujem letala, prosim, poglejte napako, hvala.
Zelo zanimivo, vendar toliko igram, vendar se denar počasi povečuje
Zdaj mi je to mesto všeč s kokoši
To je preprosto neverjetno. Še posebej mi je všeč nova pošast in nove puške.
, , , pri U dan je eyzg
StrikeFortressBox Aksyon xlx
V tej igri se tekma nikoli ne bo ustavila. Pravim resnico, verjemi mi, ampak igra je dobra
StrikeFortressBox Akční zrib
Ta igra je zelo slaba. Začnite hi Nahi Ho raha
Ta igra je dobra, vendar potrebujemo internet brez interneta, te igre ne igramo
Dobro je, ampak res potrebujemo naklonjenost zombija in tudi novo orožje in nove mafije tudi več zemljevidov za igranje tudi nekaj različnih vrst eksplozij Všeč mi je, vendar je veliko hroščev, tudi nove kože, tudi nekaj nožev ali kot je Kunis, prav tako naredijo orožje boljše kot lahko nadgradiš orožje in druge stvari tudi daš kot preddverje za prijatelje tudi všeč različne preobleke za orožje tudi lok tudi kot stikalo, ker je počasno tudi nastavitve za spreminjanje nastavi aslo hišni ljubljenčki hvala in upam, da si prebral
No, pravkar imam 1 težavo, da želim v redu določiti obseg za boljšo izkušnjo
Najboljša igra, vendar težava s strežnikom samodejno poveča raven 😔
Igra je fantastična, vendar ima igra nekaj napak
Res zabavno in vse z vsemi puškami, vendar je nekako dolgočasno, a še vedno zabavno
Ali lahko postavite sistem za zaščito vašega napredka, ker sem ga zadnjič prenesel, potem pa so me pomotoma izbrisali in ves moj napredek je šel v nič
Ni igra, veliko ni najboljša igra😂😂🤣🤣
StrikeFortressBox Akcijske igre wda
Ayyyyy chalo apps naredi najboljše, dal sem mu 3 zvezdice bc lahko dodate znake, ki jih lahko prilagodite, prosim, dodajte, da mi bo to všeč v trgovini, in ali lahko postavite zemljevid za prilagajanje, ki ga lahko shranite in prilagodite, prosim
Lepa in zabavna igra, vendar dam eno zvezdico. Ker toliko idot igralcev uporablja goljufanje za svoje življenje. Mislim, da je ta igra miko za idot osebo.
StrikeFortressBox Action dzwf
Slab. ne prikaži več te igre v playstoreu, moj otrok zasvoji to igro. ne študira
Divyanshu kohli zelo dobra aplikacija
bil sem profesionalec, znova zaženem igro, vendar sem noob
Dodajte več pušk. Dodajte zombi način. Dodajte več jurišnih pušk. Če zmagamo včasih dodamo tudi darilo, bomo dosegli karkoli, dodaj tudi prodajo v pištoli, lahko prodamo orožje in denar bomo dobili nazaj. V darilo vstavite ključ. Torej bo v pištolo njihov Uporabi ključ. Če pritisnemo, bomo dobili pištolo ali kar želimo. Zamenjaj Race map. Najboljša akcijska igra. In v darilo bomo prejeli 500 ali več kovancev. Ko se pridružimo zemljevidu, so 3 kocke. Tam bo odsek, ki vsebuje vojsko, če ga pritisnemo, bo vojak delal za nas.
Všeč mi je ta igra, vendar prosim in še več zemljevidov in načina za več igralcev
Kaj razmišljaš? Postavljanje oglasov na sredino, če igra? To je preveč! Prosim popravi to.
Igra ima veliko napak.....plača 2,5 minute, nato izpade in tudi veliko dodatkov........ne morem igrati dlje kot 2,5 minute in dodatki prevzamejo 3 minute.... se pritožujem nad tem in ni bilo nikoli popravljeno..... sredi igre in se vedno znova zažene....
To je igra odpadkov, ki je ne moremo igrati brez povezave
Najslabše je 😫 Ne igraj tega, ker je toliko oglasov in nočem nobenih oglasov 😒