Post by tiospecsandrooxit on Feb 5, 2022 2:51:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats σημεία γεννήτριας ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Από τα πιο ωραία παιχνίδια εκτός σύνδεσης
το πιο περίεργο μέρος του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε τους υπόλοιπους 6 ήρωες πληρώνοντας μετρητά για κάθε έναν από αυτούς. Και κάθε Ήρωας έχει διαφορετικό κόστος. Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά η πληρωμή του ήρωα χάλασε τη διασκέδαση του παιχνιδιού. Λογικά ο ήρωας θα πρέπει να απελευθερώνεται καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται ή ολοκληρώνοντας μια αποστολή. Αλλά πληρώνοντας γι 'αυτούς; είναι γιατί να κάνουμε τον κόπο να παίζουμε το παιχνίδι. (Λέτε ψέματα λέγοντάς μου ότι δεν υπάρχει πληρωμή στο παιχνίδι. είναι ξεκάθαρο σαν το φως της ημέρας)
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Φτάνω περίπου στο 80% και μετά επανεκκινείται. οπότε δεν μπορώ να το παίξω 😔
One of the best tower defence games I have ever played. I truly love the kingdom rush series and I hope it continues. 3 άτομα βρήκαν χρήσιμη αυτήν την κριτική.
Φανταστικό παιχνίδι. Απολάμβανα τη δυσκολία, μέχρι τον «Σκοτεινό Πύργο». Μου λες ότι τα πέρασα όλα αυτά, για να διπλασιαστεί σε μέγεθος ο τύπος και να θεραπευθεί στο τέλος;... Και θέλεις να κάνω επανεκκίνηση; Όχι. Νομίζω ότι θα απεγκαταστήσω.
Είχα κάνει μια πληρωμή για τον ήρωα που έχω χρεωθεί αλλά η αγορά δεν ολοκληρώθηκε στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι φοβερό.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategiya fsp
Πολύ ωραία!!!
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, προσθέστε περισσότερους δωρεάν ήρωες και αυξήστε το camping
Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στη λίστα των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα ... Rush Frontiers-Tower Defense Game; Kingdom rush origins- παιχνίδι
Το φρικτό, γενικό παιχνίδι είναι πολύ βαρετό. Αγγίξτε ένα κενό στην οθόνη για να χρησιμοποιήσετε μια ικανότητα και το παιχνίδι θα μπλέξει και θα προσποιηθεί ότι κάνατε κλικ σε κάτι άλλο ή απλώς θα μετακινήσετε την οθόνη. Παρακολουθήστε διαφημίσεις για πολύτιμους λίθους και απλώς συνεχίζει να φορτώνει και δεν δίνει ποτέ την ανταμοιβή, αλλά συνεχίζει να επισημαίνει σαν μια νέα διαφήμιση για παρακολούθηση. Το παιχνίδι είναι προφανώς απίστευτα δύσκολο ακόμη και στην πιο εύκολη ρύθμιση, ώστε να προσπαθήσουμε να σας αναγκάσουμε να χρησιμοποιήσετε ειδικές προσφορές και να ξοδέψετε $ ή πολύτιμους λίθους Συνολικά τεράστια σπατάλη χρόνου, χώρου στον σκληρό δίσκο και ω ναι...χρόνου..
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά σχεδόν όλοι οι ήρωες χρειάζονται χρήματα για να το αποκτήσουν, θα το συνιστούσα Αφού ολοκληρώσετε τα πάντα στο παιχνίδι, θα έχετε πολύ δύσκολες εργασίες που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε ήρωες δωρεάν, αλλά και πάλι, αυτές οι εργασίες είναι πολύ δύσκολες , (Προαιρετικό) Ίσως χρειαστεί να φέρετε τους πιο αδύναμους ήρωες στους ισχυρότερους, καθώς δεν θα είναι δίκαιο, καθώς δεν έχει νόημα να αποκτήσετε τον πιο αδύναμο. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, Συνεχίστε την καλή δουλειά!
12 Καλύτερα παιχνίδια για iOS που μπορείτε να κατεβάσετε ...
Αυτό το παιχνίδι είναι για να περνάς την ώρα σου
Αυτό είναι ένα από τα πιο φοβερά παιχνίδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι περισσότερες από 5 φορές, αλλά το επίπεδο δεν είναι πάρα πολύ και θέλω περισσότερα 100 επίπεδα σε αυτό το παιχνίδι👌😇😀😃😄😁😆.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που μου αρέσει🎮💕👍💯και είναι πολύ ωραίο
Ironhide Game Studio | Facebook
Τέλειος
Αυτή είναι μια παράξενη αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Είτε πρόκειται για το νόμισμα του παιχνιδιού είτε για πραγματικά χρήματα. Μισώ το star system και πώς χρησιμοποιείτε τα αστέρια για αναβαθμίσεις. Αν παίξατε ποτέ το παιχνίδι castle td2, τότε θα ξέρετε ότι ο τρόπος τους να κάνουν αναβαθμίσεις είναι πολύ πιο εύκολος. Σε αυτό το παιχνίδι αναβαθμίζετε ορισμένες δεξιότητες ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ. Επιπλέον, υπάρχουν επιπλέον αστέρια στο παιχνίδι που είναι εντελώς άχρηστα μόλις αναβαθμίσετε τα πάντα. Μου άρεσε το παιχνίδι στην αρχή, αλλά είναι αδύνατο. Είναι πραγματικά χάλια.
Ωραίο αλλά λίγες πίστες
Kingdom Rush - Tower Defense Strategické jjvl
Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 3, είναι σχεδόν αδύνατο να τελειώσετε, μπορεί να είμαι μόνο εγώ, αλλά το μισώ αυτό το παιχνίδι είναι χάλια
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και μου αρέσει το στυλ τέχνης. Το UI είναι αρκετά καθαρό και απλό και η δυσκολία είναι σταθερή. Η μόνη μου βελτίωση θα ήταν ο ρυθμός με τον οποίο κερδίζετε πόρους για να χτίσετε και ο περιορισμός του πού μπορείτε να χτίσετε. Είναι λίγο περιοριστικό και μπορεί να δημιουργήσει έλλειψη ικανότητας για ανακατασκευές ή γρήγορες αλλαγές.
Πραγματικά καλή διασκέδαση, προκλητική και ίσως πάρα πολύ σε μέρη, αλλά απολαμβάνω την απλή άμυνα πύργου, πιθανώς θα μπορούσα να προσθέσω περισσότερη ποικιλία με τα πάντα, αλλά μου αρέσει πολύ καθώς δεν έχω παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι για πολύ καιρό τώρα
Κάντε τους ήρωες ελεύθερους. Μπορείτε ακόμα να τα αγοράσετε, αλλά δώστε στους παίκτες έναν άλλο τρόπο να τα αποκτήσουν σαν πετράδια ή να νικήσουν επίπεδα.
Kingdom Rush - 塔防生存戰爭: 王國策略冒險 策略 neup
Διασκεδαστικό, προκλητικό, εθιστικό, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δυσκολία σε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις μέχρι στιγμής. Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για να παίξετε και να διασκεδάσετε συνδυάζοντας στρατηγικές και δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά ξαφνικά απεγκαθίσταται. Αυτό συνέβη δύο φορές, βαριέμαι να το κατεβάσω ξανά. Από την αρχή γιατί ξέχασα να συνδεθώ με τα παιχνίδια google play. Είναι καλό παιχνίδι όμως.
Το δίκαιο αρκετά βοηθά να περάσει η ώρα
Kingdom Rush - Tower Defense Strategické jjvl
Καλό, αλλά το alleria και το mchummerfury χρειάζονται σοβαρό γούστο.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά δυστυχώς όχι σταθερό... Δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν το ελαχιστοποιήσω, απενεργοποιήστε την οθόνη ή παρακολουθήστε ένα βίντεο ανταμοιβής που παγώνει όταν επιστρέφω σε αυτήν. Υπάρχει μια προειδοποίηση που λέει ότι είναι κατασκευασμένο για μια παλιά έκδοση Android, αλλά αυτό κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο - δεν μπορώ να το αφήσω κάτω για ένα δευτερόλεπτο. Μια διόρθωση θα ήταν φοβερή.
Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως σκουπίδια. Το παίζω στο easy και εξακολουθώ να αποτυγχάνω στα "σκληρότερα" επίπεδα μετά την κύρια ιστορία. Πώς μπορείς να αποτύχεις εύκολα;;; Δεν υποτίθεται ότι είναι εύκολο; Απλά από περιέργεια δοκίμασα το πρώτο επίπεδο στο αδύνατο. Γιατί να μπείτε στον κόπο να δημιουργήσετε ένα επίπεδο δυσκολίας που κυριολεκτικά δεν μπορείτε να νικήσετε χωρίς να στείλετε ανεπιθύμητα διαμαντένια αντικείμενα; TL;DR: Αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια. Είναι μια φτηνή αρπαγή μετρητών. Μην το παίζεις.
Modern Ops: Gun Shooting Games Action jafz
Παίζω Kingdom Rush - Tower Defense · Σε σύνδεση παιχνίδι
Παιχνίδια Google Play Pass - Πλήρης λίστα (Συνεχής ...
Γαμάει
Ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά αν δεν αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα σε αντικείμενα δεν θα βρείτε πουθενά
Είναι εντάξει. Πρέπει να πληρώσετε εάν θέλετε να κερδίσετε 3 αστέρια σε οποιοδήποτε επίπεδο μετά την καμπάνια.
Διασκεδαστικό αλλά με λάθη. Ενώ το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό (και δεν πληρώνει για να κερδίσει) έχει πολλά θέματα. Για παράδειγμα, εάν απαντήσετε σε μια κλήση ενώ παίζετε, το τρέχον στάδιο θα επαναφερθεί αυτόματα μόλις τελειώσει η κλήση. Επίσης τα είδη από το κατάστημα δεν λειτουργούν πάντα όπως διαφημίζονται.
παιχνίδι στρατηγικής πολύ καλό
The Ants: Underground Kingdom · Kingdom Guard: Tower Defence · Rush Royale - Tower Defense TD · Ticket to Ride - Train Game · Jelly Defense
ΦΟΒΕΡΟΣ. Μου αρέσει που μετά την ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε. Διατήρηση με το θέμα του φύλακα του βασιλείου.
εξαιρετικό παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν ενημερώσεις ή τίποτα. Αλλά θα ήθελα να φτιάξετε ένα νέο παιχνίδι παρόμοιο με αυτό, εκτός από το ότι είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι όπου έχει μια ιστορία για να παίξετε εκτός σύνδεσης, αλλά θα είχε επίσης μια διαδικτυακή μάχη για να παίξετε όταν τελειώσετε την ιστορία και το παιχνίδι θα τυχαία επιλέξτε εσάς για να είστε ο επιθετικός ή ο αμυντικός και θα ήταν ένας αγώνας σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο άλλος παίκτης να παίξει τον επιθετικό και ο άλλος να παίξει αμυντικός, κάτι που θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίξετε.
Καλούτσικο αν εβγαζαν και τα αλλα free θα ηταν καλυτερα :-)
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχει πολλά σφάλματα και επίσης οι ήρωες προκαλούν μικρές ζημιές και μπορούν εύκολα να πεθάνουν
Εξακολουθεί να έχει αγορές εφαρμογών ακόμη και με τη συνδρομή μου στο google play.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά, το έπαιζα συνέχεια, αλλά τώρα κολλάει και παγώνει συνεχώς και δεν ξέρω γιατί. Θα ήθελα πραγματικά να παίξω το παιχνίδι αντί για προσομοιωτή σύγκρουσης, οπότε μέχρι να διορθωθεί αυτό το παιχνίδι αρνούμαι να το παίξω. Με στενοχωρεί πολύ που βλέπω αυτό το παιχνίδι όπως αυτό, επειδή έχω μια καλή ανάμνηση από αυτό το παιχνίδι που φέρνει πίσω τις παλιές καλές μέρες.
Οτι καλητερο μου ξυπναει πολλες παιδικες αναμησεις
Παίζω kingdom rush από το 2013 και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια
Αν και το παιχνίδι από μόνο του είναι υπέροχο, με εμποδίζει να παίζω οποιοδήποτε είδος πολυμέσων (μουσική, βίντεο) ενώ η εφαρμογή είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο. Μπορείτε παρακαλώ να το αλλάξετε αυτό, καθώς θα ήθελα να μπορώ να το αφήσω σε λειτουργία (για να μην χάσω την πρόοδο σε επίπεδο) κατά την αναπαραγωγή πολυμέσων;
Kingdom Rush Origins - στρατηγική ποιότητας σε στυλ Tower Defense σε Android. Δεν είναι τόσο διαφορετικό, ως συνέχεια της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών με
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το έχω στον υπολογιστή, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να το απολαύσετε αφού αγοράσετε το ίδιο το παιχνίδι, οπότε γιατί να προσθέσετε μικροσυναλλαγές; Απλώς αφήστε μας να αγοράσουμε το παιχνίδι και να μην ανησυχείτε για την αγορά gens για πραγματικά χρήματα όπως ο υπολογιστής.